Hirdetés

Hearthstone: The Grand Tournament - több mint 130 lappal érkezik az új kiegészítő

|

Alig néhány hónappal ezelőtt érkezett meg a Hearthstone harmadik kiegészítője, a Blizzard máris bejelentette a következő csomagot, amely a Argent Tournament köré épül majd.

Hirdetés

A Hearthstone legutóbbi kiegészítője, a Blackrock Mountain egy úgynevezett Adventure pack volt, amely nem túl sok lapot kínált, azokat viszont az új bossok legyűrésével feloldhattuk. A hamarosan érkező csomag nem ehhez, sokkal inkább a Goblins vs. Gnomes-hoz hasonlít majd, azaz rengeteg lapot tartalmaz, amelyeket aréna győzelmekkel és paklik vásárlásával szerezhetünk meg.

Azt már egy ideje sejteni lehetett, hogy az Argent Tournament lesz a következő kiegészítő témája. Ez az a lovagi torna, amelyet a World of Warcraft: Wrath of the Lich King kiegészítőjében rendeztek meg, hogy kiderüljön, kik érdemesek arra, hogy egyáltalán szembeszálljanak a Lich Kinggel. A Grand Tournament néhány évvel ez után játszódik Az új csomag összesen 132 lapot tartalmaz, valamint bevezet egy új mechanikát is.

Az Inspire névre keresztelt megoldás a hősök saját képességére, vagyis a Hero Powerre épít, ezek használata aktiválja a különböző bónuszokat. A megjelenésre nem kell sokáig várni, ugyanis már augusztusban elindul a torna, a paklikat pedig akár már most megvásárolhatjuk, hogy egy exkluzív hátlaphoz szeretnénk jutni. Ha kíváncsiak vagytok az eddig bejelentett kártyákra, akkor ide kattintsatok!

Ti mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)