Hirdetés

Hearthstone - két új lap a Grand Tournament készletből

|

A Blizzard szépen lassan adagolja az új kártyákat a Hearthstone kiegészítőjéből. Ezúttal egy druida, és egy mech minion mutatkozott be.

Hirdetés

A Hearthstone az egyik legjobb kártyajáték a CCG-k piacán, de tartalomban azért lenne hova fejlődni. A Blizzard is tudja ezt és nemsokára csatasorba is küldi a The Grand Tournament kiegészítőt, benne rengeteg új kártyával.

A megjelenésig szépen lassan mutatják majd be az új csomagban található lapokat, és mára is jutott két új minion, a Clockwork Knight és a Savage Combatant képében. Előbbi a kevésbé érdekes a kettőből, mivel 5 manárért egy 5/5 test maximum mech alapú paklikban lesz hasznos, de a Savage Combatant érdekes adalék lehet a tempó druidák készletébe.

Nektek melyik lap tetszik az eddig bejelentettek közül? Szerintetek mennyire borítja majd fel a jelenlegi metát az új kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)