Hirdetés

Hearthstone: The Witchwood - egészen újszerű taktikákat is hoz a kiegészítő

|

Az új expanzióban lesznek olyan lapok, amelyek előnyhöz juttathatnak majd, attól függően, mennyi manába kerülnek a paklinkban lévő kártyák.

Hirdetés

Nemrég bemutatkozott a Hearthstone legújabb tartalmi frissítése, a The Witchwood, ami rengeteg új lapot, játékmechanikát, illetve egyszemélyes kalandot hoz a rajongóknak. Nemrég pedig a játék egyik fejlesztője is beszélt egy kicsit az újdonságokról.

Hirdetés

Dean Ayala, a Hearthstone vezető dizájnere egy videóban mesélt a The Witchwood néhány új lapjáról, amik egész érdekesen működnek majd. Az új kiegészítőben ugyanis lesznek olyan kártyák, amelyek különféle bónuszokat adnak, ha a paklinkban lévő lapok csak páros vagy páratlan számú manába kerülnek.

A legendás lapok mellett számos egyéb minion is erre a mechanikára épül, így érdemes lehet belenézni a videóba, amiben működés közben is láthatjuk ezt az új taktikát.

Nektek hogy tetszik eddig a The Witchwood?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)