Hirdetés

Hearthstone - két hét múlva jön a következő szóló kaland

|

A Saviors of Uldum kiegészítőhöz tartozó dungeon hamarosan megjelenik, addig pedig előrendelhetjük a cuccot néhány extráért cserébe.

Hirdetés

Tomb of Terrors lesz a címe a Saviors of Uldum kiegészítő egyjátékos kampányának, ami egy nagyobb történet, a League of E.V.I.L. sztorijának része. A mese első felét megkaptuk a Dalaran Heist alatt, szeptember 17-én pedig a League of Explorers hozza a folytatást.

Hirdetés

A Tomb of Terrors alatt ki kell segítenünk a ligát, hogy harcba szállhassanak a rosszarcok által szabadon eresztett szörnyekkel. 4 új hőst választhatunk majd, akik 2-2 kasztot képviselnek: így használhat majd Elise Priest és Druid, Brann Hunter és Warrior, Finley Mrrgglton Paladin és Shaman, Reno Jackson pedig Mage és Rogue kártyákat.

A Tombs of Terror megjelenése tehát szeptember 17-én esedékes. Az összes fejezetet már ma megvásárolhatjátok 20 euróért, az első fejezetet pedig ingyen megkapjátok a megnyitó napján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)