Hirdetés

BlizzCon 2013 - új Hearthstone kártyák és karakterek

|

Új karakterek mutatkoznak be a Blizzard legújabb kártyázós szerepjátékában.

Hirdetés

Megállás nélkül áradnak az információk és a meglepetések a BlizzCon-ról, de nem csak az új bejelentések miatt érdemes körbetáncolni a Blizzard-ot: a Hearthstone: Heroes of Warcraft-ot is nemsokára mindenki játszani fogja majd, így érdemes naprakésznek lenni azoknak, akik bele szeretnének ugrani a jövő hónapban kezdődő nyílt bétába.

A Blizzard CCO-ja Rob Pardo ugyanis időt szakított arra, hogy részletesebben beszéljen a cég gyűjtögetős kártyajáték/szerepjáték hibridjéről, valamint temérdek új kép és karakter látott napvilágot, amelyeket a galériánkban megnézhettek.

Számos játékmódot és feature-t kínál majd a végleges Hearthstone: Heroes of Warcraft:

- Practice mód: különböző nehézségi szinten teheted próbára az új paklijaidat egy gépi ellenfél ellen, valamint új hősöket is megszerezhetsz ebben a módban.
- Play mód: párbajozz más játékosokkal a Battle.net matchmaking rendszerében, lépj szintet, teljesíts quest-eket. Ranked mód is van, szóval az igazán kompetitív játékosok a világranglistán is megmutathatják, hogy ki a főnök.
- Az Aréna: ez a mód a kártyák helyes megválasztásáról szól. Összeállíthatsz egy paklit teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyákból, ahol aztán a többi Aréna játékossal megküzdve különböző jutalmakat nyerhetsz. Igazi pénzzel és arannyal is beléphetsz az Aréna módba. Bizonyos mennyiségű meccs után kapsz egy ládát amiben a teljesítményedtől függő nyereményeket találsz.
- Questek: új, folyamatosan változó questekben vehetsz részt, amelyek teljesítéséért aranyat kapsz, amiért kártyákat vehetsz, illetve beléphetsz az Arénába.
- Collection Manager: böngészd a kártya gyűjteményedet, craftolj újakat a különböző nyersanyagokból, építs a stratégiádnak megfelelő paklikat.
- Craftolás: alakítsd az expert lapjaidat Arcane Dust-tá, amiből aztán új lapokat állíthatsz elő. Csak expert lapok alakíthatók át, basic lapok nem.
- Kártya csomagok: vásárolj 5 lapos csomagokat a Battle.net pénzeddel, vagy más támogatott fizetési módszerekkel. Az egyik kártya minden esetben "ritka" lesz, vagy annál nagyobb értékű. Esetenként akár több értékes lapot is kaphatsz.
- Szintlépés: minden lejátszott párbajért tapasztalati pontokat nyerhetsz. Ha már elég pontot gyűjtöttél a hősöd szintet lép, ami lehet, hogy számodra új kártyákat jelent. A szintlépések során az osztály basic lapjainak Arany változatához is hozzájutsz.

Nektek hogy tetszik a Hearthstone? Játszotok már a játék béta változatával?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)