Hirdetés

Hearthstone - ezekkel az új küldetésekkel gyűjtheted az aranyat

|

A napi kihívások unalomba fulladása ellen egy adag új küldetéssel léptek fel a Hearthstone fejlesztői, de az új patch sok más javítást is hozott.

Hirdetés

Nemrég újabb frissítést élesített a Hearthstone csapata, amiben szokás szerint helyrehoztak néhány bugot, de a játék egyensúlyán is igazítottak egy kicsit. Érdekesen változnak meg például a Murloc-paklik egymás ellen vívott összecsapásai, a lények egymásnak nyújtott bónuszai ugyanis ezentúl az ellenfélre nem hatnak majd.

A készítők tisztázták az Ethereal Peddler leírását is a játékban, ahogy azt is beállították, hogy az aréna módban a többi szettel egyenlő eséllyel jelenjenek meg a One Night in Karazhan lapjai. Azoknak, akik minden nap visszatérnek a Hearthstone-hoz, valószínűleg jó hír, hogy a napi kihívások listája sok új küldetéssel bővül. Ezek listáját az alábbi képen, a patch további változtatásairól pedig itt olvashattok.

Ti még minden nap teljesítitek a küldetéseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)