Hirdetés

Hearthstone - itt az új kiegészítő összes lapja

|

Már csak hármat kell aludni a Journey to Un'Goro kiegészítő rajtjáig, és mivel mostanra már az összes lapot leleplezték, a profik már el is kezdték összeállítani a saját paklijaikat.

Hirdetés

Április 6-án érkezik a Hearthstone következő nagy kiegészítője, ami a jelek szerint alaposan felkavarja majd a metát. Már csak azért is, mert ezzel elindul a Year of the Mammoth ciklus, és a standard játékmódból több kiegészítőt is kirotál a Blizzard.

A Journey to Un'Goro összesen 135 lapot tartalmaz, és alapvetően három fontos újdonságot vezet be. Egyrészt megjelennek az Elemental lapok, amelyek egy új törzset képeznek, és néhány kártya visszamenőleg is megkapja ezt a bónuszt, ezzel növelve a szinergiát. Másrészt bekerülnek a Quest lapok, amelyek teljesítéséért elég durva bónuszok járnak. Harmadrészt pedig megjelenik a Discoverhöz hasonlóan működő Adapt mechanizmus, amivel a lényeinket tápolhatjuk.

A lapok teljes listájáért kattintsatok ide!

Nektek hogy tetszenek az új lapok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)