Hirdetés

Hearthstone - változik a ranked rendszer, két lapot is gyengítenek

|

Kicsit kevésbé lesz stresszes megmászni a ranglétrát a következő frissítést követően, és a kalózok száma is csökkenhet.

Hirdetés

A Blizzard elmesélte, hogy mire számíthatunk a következő Hearthstone frissítéstől. Az első és legfontosabb újdonság a "floor" rendszer bevezetése, ami tulajdonképpen annyit jelent, hogy kevésbé lesz stresszes a ranked játék.

Az 5-10-15-ös rangokon elérjük majd az adott floort, ami azt jelenti, hogy nem eshetünk lejjebb ezeknél a szinteknél, ha már egyszer elértük őket (adott szezonban). Úgy fog ez működni, ahogy az jelenleg is látható 20-as vagy Legend rangokon.

A Blizzard szerette volna lejjebb tekerni a kompetitív meccsek okozta stresszt, és ezzel talán sikerülni is fog. Ehhez mondjuk az se lenne rossz, ha a játékegyensúly jobb lenne, de ezen is dolgoznak a fejlesztők.

A következő frissítésben átalakítják Small-time Buccaneer-t, aki csak 1 HP-val fog megjelenni a táblán a jelenlegi 2 helyett. A másik nerf a Spirit Claws lapot érinti, ami 1 manával drágábban jön majd játékba, mint most.

Ezek a változtatások a legközelebbi patch érkezésével lépnek életbe, amire február végén lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)