Hirdetés

Megjelent a Hearthstone!

|

A Blizzard ingyenes kártyajátéka hivatalosan is kilépett a bétafázisból Amerikában.

Hirdetés

Éppen ma írtunk róla, hogy egy utolsó finomhangoláson esett át megjelenés előtt a Hearthstone: Heroes of Warcraft, bár akkor még nem tudtuk a megjelenés végleges időpontját. Nos, a Blizzard nem váratott minket sokáig.

A játék megjelenését a Blizzard a közösségi média mellett egy fórumposztban is kihirdette, ebben röviden leírva azoknak a játékot, akik esetleg eddig nem hallottak volna.

Az indulás ünneplésére egyébként többféle Facebook-borítóképnek, vagy Twitter ikonnak beállítható képet is adtak (ezek a fórumon találhatóak), ha esetleg ezeken a platformokon szeretnénk megmutatni rajongásunkat a Warcraft-témájú kártyajátékért.

Aki esetleg nem tette volna meg eddig, a playhearthstone.com-ról töltheti le a játék kliensét, méghozzá ingyenesen. Ez persze nem jelenti azt, hogy a játék fejlesztése abbamarad, ahogy arról a fejlesztők beszámoltak, sok új tartalom várható a jövőben. Ti várjátok már, vagy kijátszottátok magatokat a bétában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)