Hirdetés

Hearthstone - 100 ezer dollár a nyertesnek

|

Azt már tudjuk, hogy a Blizzard nagyon szeret az eSport-tal foglalkozni, de hogy 250 ezer dolláros összdíjazású kártyaversenyt rendeznek, azt mi sem hittük volna.

Hirdetés

Ez az év tele lesz jobbnál jobb eSport rendezvényekkel. Miközben javában dübörög a League of Legends LCS nyári szezonja, és már a Dota 2 The International eseményre is jóval több, mint 6.000.000 dollár gyűlt össze, a Blizzard is bejelentette saját bajnokságát.

Sajnos attól még messze vagyunk, hogy egy Heroes of the Storm világdöntőt láthassunk, de addig is itt van nekünk a Hearthstone világbajnokság, melyben a világ 16 legjobb kártyása küzdhet majd egy darabkáért a 250.000 dolláros nyereményalapból. Az első helyért 100.000-et fizet a Blizzard, a második 50.000-et vihet haza, a 3-4. hely 15.000-et ér, az ötödik és nyolcadik hely között végző játékosok 7.500, míg a míg a többiek 5.000 dollárral mehetnek haza. Nem rossz.

A november 7-i Blizzconon zajlik le a világbajnokság melyre Európából, Amerikából, Kínából, és a Korea-Taiwan régióból jönnek majd a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)