Hirdetés

Hearthstone - amikor a Volcanosaur eltörte a játékot

|

Bár a Journey to Un'Goro még csak holnap jelenik meg, az egyik lap már befutott a csomagból, és azóta is a táblákon pusztít.

Hirdetés

A Hearthstone új standard évének ünneplésére a Blizzard csinált egy promó eseményt, ahol ha mindennap bejelentkezel, akkor kapsz valami extrát. Ma reggel (Amerikában tegnap) a Volcanosaur volt az ajándék, ami egy Un'Goro lap, és nagyon nem arra tervezték, hogy a jelenleg elérhető kártyákkal használják együtt.

A holnap megjelenő Journey to Un'Goro kiegészítő és az új év miatt kiforog 3 korábbi csomag (Blackrock Mountain, The Grand Tournament, League of Exploreres), így azok lapjait már nem használhatjuk majd a Standard módban. Ez azért fontos mert így például Brann Bronzebeard is kipörög, és nem fordulhat elő az, ami most megy: 7 manás lény 4 választható buffal.

Erre mondjuk ha még rádobunk egy Menagerie Wardent, és lemásoljuk a Volcanosaurt, akkor lesz 2 db, négyszeresen buffolt szörnyetegünk a táblán.

A Reddit a mai napot hivatalosan is a Volcanosaur napjának hirdette, és mindenki most erre a kártyára építő paklikat csinál, és próbálja meg minél durvábban kihasználni annak mechanikáit. Ha ti is szeretnétek agyontapostatni magatokat egy óriás dinóval, akkor hajrá. Ez az őrület csak 24 óráig fog tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)