Hirdetés

Hearthstone - kiszivárgott az új kiegészítő neve

|

A Hearthstone új kiegészítőjét csak holnap fogják leleplezni, viszont a Blizzard egyedi hirdetésének hála már ma megtudtuk legalább a nevét.

Hirdetés

Holnap este 7-kor egy livestream során mutatkoznak be a Hearthstone következő kiegészítőjének újdonságai, és természetesen mi is beszámolunk mindenről, amiről tudnotok kell vele kapcsolatban.

Pár napja a játék hivatalos honlapján cserélődtek a kártyák, amiből sokan arra tippeltek, hogy az új csomag középpontjában az ősi istenek állnak. Valószínű, hogy tényleg ez a helyzet, mivel ahogy azt a kicsit lejjebb található képen láthatjátok, a kiegészítő neve Whispers of the Old Gods lesz. A készülő falfestményre New Yorkban akadt rá egy játékos, aki épp munkába tartott.

A zöld ragasztó az #OLDGODS hashtaget takarja. Holnap jövünk a részletekkel, nézzetek vissza mindenképp!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)