Hirdetés

Hearthstone: Whispers of the Old Gods - megvan, mikor jön az új kiegészítő

|

Aki várja a Whispers of the Old Gods című új Hearthstone kiegészítőt, annak már csak egy kicsit kell kibírnia.

Hirdetés

134 új kártyát és egy új kocsmát biztosan hoz a Blizzard kártyajátékának legfrissebb csomagja, de ezeken kívül is lesz mivel kitöltenünk az időt a következőig.

A Whispers of the Old Gods tartalmaz két Ranked játékmódot is, a Standardet és a Wildot, melyek közül az előbbiben fogják az új lapokat próbálgatni, így ha kiderül, hogy egy lap vagy egy kombó túl erős, kevés fájdalommal tudják változtatni. Április 27-étől minden PC-s, Mac-es, iOS-es és androidos játékos belevetheti magát az új lapok megismerésébe, ugyanis ettől a naptól fogva él a kiegészítő, és ezen a napon kapják meg az elővásárlók is. Egy 50 paklis csomag 44,99 euróba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)