Hirdetés

Hearthstone - bemutatták az összes új lapot

|

A Hearthstone eSport közösségében jól ismert Frodan és a játék vezető dizájnere, Ben Brode tegnap leültek és 1 órán át próbálgatták az új lapokat. Ha lemaradtál volna, akkor most bepótolhatod.

Hirdetés

Már csak kevesebb, mint egy hét választ el bennünket a Hearthstone: Whispers of the Old Gods megjelenésétől, így itt volt az ideje, hogy a Blizzard élőben is bemutassa, hogy mit tudnak az új lapok. Frodan és Ben bemutattak rengeteg új lapot, és megmutatták, hogy mit tudnak az Old God-ok működés közben.

Mivel az amerikai zárt béta óta játszom a játékot, sokat elmond az, ha úgy érzem, ennél szórakoztatóbb Hearthstone eseményt még nem láttam. A profi játékosok egy kicsit hőzöngtek a sok véletlen hatáson, amit az új kártyák hoztak magukkal, én mégis Ben Brode-i mosollyal ültem végig, ahogy Yogg-Saron csak úgy csapkodta le a varázslatokat egymás után. Ha lemaradtatok volna a mókáról, akkor mindenképpen pótoljátok be a lenti felvétellel.

A meccsek alatt Frodan és Ben bemutattak rengeteg új lapot is, és a stream után a Blizzard kiengedte az összes, eddig még be nem mutatott kártyát. A lenti képre kattintva megnézhetitek az összeset (a képért köszönet asa_phelps nevű Reddit arcnak):

Ha részletesen egyesével szeretnétek végignézni az újdonságokat, akkor a HearthPwn oldalán mindet megtaláljátok (ott viszont sokkal alacsonyabb a meme tartalom, mint a fenti válogatásban).

A stream alatt Brode szintén bejelentette, hogy ugyan a Whispers of the Old Gods startjánál mindenki kap majd 3 csomaggal az új készletből, de további két küldetés teljesítésével (nyersz 2, majd 7 meccset az új Standard módban) 5-5 extra boostert kaphattok majd. Ezzel mindenki 13 csomaggal és egy C'Thun lappal a zsebében indul majd neki az új kalandnak. Ennek örömére hallgassunk meg 4 perc tömény Ben Brode röhögést:

A Whispers of the Old Gods jövőhét kedden éjjel-szerda reggel érkezik. Melyik kártyát szeretnétek a legjobban kibontani az ingyenes csomagokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)