Hirdetés

Hearthstone - rendhagyó Heroic Tavern Brawl érkezik

|

Hamarosan szó szerint vadabb irányt vesz a különleges játékmód.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a stúdió egy Wild bajnokságot rendez a legügyesebb Hearthstone játékosoknak, most pedig bejelentették, hogy a következő Heroic Tavern Brawl szakít a jól megszokott Standard formátummal.

Aki már próbálta korábban ezt a játékmódot, az tudhatja, hogy bizony nem olcsó mulatság, hisz 1000 aranyba vagy közel 10 dollárba kerül a belépő. Azonban a végén nagyot lehet kaszálni, ha okosan játszunk, ugyanis 50 Journey to Un'Goro kártyacsomag, 1095 arany, 1100 dust és három legendás lap a jutalma annak, aki megszerezi a 12 győzelmet.

Ma pedig érkezik az első Wild Heroic Tavern Brawl, amelyben megkötések nélkül állíthatjuk össze paklinkat, így már szinte most borítékolható, hogy láthatunk majd néhány őrült meccset a streamerek csatornáin.

Ti hány győzelmet tudtatok eddig elérni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)