Hirdetés

Hearthstone - visszatértek a régi csomagok és kalandok

|

Ha a Wild készletedben komoly hiányosságaid vannak, vagy csak lemaradták a korábbi kalandokról, akkor itt az alkalom, hogy pótold őket.

Hirdetés

A Hearthstone: Knights of the Frozen Throne megjelenése előtt a Blizzard úgy döntött, hogy újra kiadja a korábban kivett kalandokat és kiegészítőket. Az ezekben található kártyalapokat csak a Wild módban használhatjátok, de aki a gyűjtögetés miatt be akarná szerezni őket, az most megteheti.

A dologban két nagyon kellemetlen csavar van. Az egyik az, hogy csak a Blizzard üzleti felületén (görgessetek le, a Wild részen találtok majd mindent) keresztül lehet megvenni a régi kalandokat és csomagokat, a másik pedig, hogy így nem is lehet aranyért kiváltani őket. Csak valódi pénz játszik, ami sokaknak keserű szájízt fog okozni.

Mindenesetre ezzel a lehetőséggel együtt a játékba bekerültek a néhány hete bejelentett kártyacsomag változások is. Mától kezdve nem nyithatsz (vagy csak nagyon-nagyon kis eséllyel) olyan legendás lapot, ami már megvan, illetve nem kaphatsz kettőnél több példányt ugyan abból a kártyából az adott csomagban.

A Hearthstone: Knights of the Frozen Throne kiegészítő augusztus közepén érkezik, addig halmozzátok az aranyat, és figyeljétek a Hearthstone hivatalos oldalát az új lapokért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)