Hirdetés

Hearthstone - ünnepi hátlap és egy új hőst is tartalmazó csomag jön a téli eseménnyel

|

Jövő héten kezdetét veszi a játék karácsonyi bulija, amely során ismét meglepetések várnak a játékosokra.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Blizzard idén is elhozza a már megszokottá vált téli eseményt a Hearthstone-ba, aminek hála néhány hétig ünnepi köntösbe bújik a játék. Most kiderültek az első részletek az idei Winter Veilről, megint érdemes lesz játszani, ha szeretnétek jópofa jutalmakat bezsebelni.

Hirdetés

A stúdió egy hivatalos blogbejegyzésben osztotta meg velünk, mit kínál majd a 2019-es Winter Veil, ami december 11-én veszi kezdetét, és egészen 31-ig tart. Ahogy azt már megszokhattuk, a "Hello" emote ismét ünnepi köszöntéssé válik, illetve visszatér két pálya, Stormwind és Orgrimmar havas, feldíszített verziója is. Emellett ismét lehetőségünk nyílik bezsebelni a mézeskalácsra hasonlító Winter Veil Treat hátlapot. Azt még nem tudni, konkrétan mit kell ehhez tennünk, viszont a bejegyzés szerint Dalaran varázslatos tornyait kell majd feldíszítenünk, ami talán egy különleges Tavern Brawlra utal.

Ez pedig még nem minden, ugyanis december 19. és január 7. között elérhető lesz egy Winter Veil Wonder Bundle nevű csomag, ami egy vadonatúj hőst és számos egyéb jóságot tartalmaz. Egészen pontosan ezeket:

- 6 The Witchwood kártyacsomag
- 6 The Boomsday Project kártyacsomag
- 6 Rastakhan's Rumble kártyacsomag
- 6 Rise of Shadows kártyacsomag
- 6 Saviors of Uldum kártyacsomag
- Dame Hazelbark Druid hős és hátlap

A pakk ára 24,99 euró, vagyis közel 8500 forint lesz.

Ti várjátok már a Hearthstone téli eseményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)