Hirdetés

Hearthstone - karácsonyi csomaggal és mézeskalács hátlappal jött a Winter Veil

|

A Winter Veil hangulatát egészen december 31-ig élvezhetjük.

Hirdetés

A Hearthstone nem szokott nagy parádét csinálni az eseményeiből, így az idei Winter Veil sem egy hatalmas, eget rengető buli. Ettől függetlenül érdemes megemlíteni, főleg azok kedvéért akik kóros kártyahátlap gyűjtök.

Hirdetés

A Winter Veil alatt ugyanis egy új, mézeskalács témájú kártyahátlapot lehet megszerezni az esemény alatt elérhető 2 Tavern Brawl egyikének teljesítésével.

Az esemény első hetében a Returns & Exchanges című brawl érhető el. Ebben mindkét játékos kiválaszthatja a hősét és 20 miniont, amiket aztán a játék 10 további, kasztodhoz tartozó varázslattal egészít ki. Mindkét játékos mulligannel, aztán a pakli többi részét átadja az ellenfélnek. Mindkét pakliba belekerül tovább egy 5 manáért kijátszható Gift Recipt lap, amivel visszacserélhetjük a paklikat és elpusztíthatjuk az ellenfél Gift Recipt kártyáját.

A második héten visszatér a Gift Exchange brawl, amiben a táblán lévő ajándékokat kell szétvernünk. A levert csomagokért aztán discoverelhetünk egy lapot a saját vagy ellenfelünk kasztjának készletéből. Ennek a brawlnak a teljesítéséért is jár a kártyahátlap, de ha már előtte való héten megszerezted azt, akkor egy csomag kártya lesz a jutalmad.

A Winter Veil alatt egy Winter Veil Wonder csomag is megvásárolható. Ez a 30 eurós készlet 6-6 darab kártyacsomagot tartalmaz a Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne, Kobolds & Catacombs, The Witchwood, és a The Boomsday Project készletekből. Ezen felül természetesen visszatérnek a havas táblák, és a karácsonyi köszöntések ha használod a Greetings emote-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)