Hirdetés

Hearthstone - egy bug miatt nem a megfelelő főbosst dobja a Monster Hunt

|

Ne lepődjetek meg, ha Darius Crowley nemezise nem bukkan fel.

Hirdetés

A héten indult a Hearthstone legújabb PvE játékmódja, a Monster Hunt, amiben 7 véletlenszerűen kisorsolt bossal kell megküzdenünk, mielőtt szembenézhetnénk az adott karakter nemezisével. Legalábbis hivatalosan így kéne működnie a dolognak.

Hirdetés

A tüzér Darius Crowley esküdt ellensége például a pisztolyhős Lord Godfrey, akinek a hero powerje elég durván takarítja a minionokat a pályáról, azonban többen is jelezték, hogy egyáltalán nem ez volt az utolsó boss. A Forlorn Lovers, a Scarecrow, Raeth, sőt, még Azalina is felbukkant a helyén, Lord Godfrey azonban nem tette tiszteletét még a második takarításnál sem (ekkor egyébként már nem is feltétlen kéne, hiszen csak az első 8/8-as körig fix a nemezis a végén).

A Blizzard egyelőre nem kommentálta a dolgot, de Redditen már született néhány bejegyzés, úgyhogy minden bizonnyal tudnak a dologról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)