Hirdetés

Hearthstone - nyerj három meccset, kapsz egy kéken világító lovat

|

Akarsz egy epic mountot a World of Warcraftos karidnak? Játssz a Hearthstone-nal, és pár óra alatt megszerezheted!

Hirdetés

Vedd meg ezt, kapsz egy in-game tárgyat ahhoz - megszoktuk már, hogy ez az érv érvényesül a Blizzard játékainak előrendelése esetén, de most az ingyenes Hearthstone-nál szeretnék a rajongók aktivitását növelni és megjutalmazni azokat, akik elég ügyesen használják lapjaikat.

A játék teljes változata mától játszható Európában (Észak-Amerikában tegnaptól), ennek okán találták ki ezt a remek ajánlatot. A Hearthsteed egy repülni képes ló, aminek különböző testrészei kéken világítanak, és emiatt nagyon jól néz ki. Éjszaka is könnyebb vele közlekedni. Aki nyer három meccset a Hearthstone-ban, automatikusan feloldja a paripát, amire akár azonnal felpattanhat World of Warcraft karakerével. Sok sikert mindenkinek!

Mindenképpen gyertek el a következő GameNightra, mert a Diablo III: Reaper of Souls megjelenését ünnepeljük! Meg amúgy is, jó móka lesz, talán Hearthstone versenyt is szervezünk, de erről később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)