Hirdetés

Hearthstone - változásokkal jön a mamut éve

|

A Standard játékmód első éve lassan letelik, ami azt jelenti, hogy elhagyjuk a Krakent, és jöhet a mamut.

Hirdetés

A Blizzardnak komoly tervei vannak a következő évadra. A Hearthstone Standard második évében nem csak átalakítják a kiegészítők struktúráját, de több Basic lapot is kivezetnek.

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a "két kiegészítő és egy kaland" rendszerről átállnak "három kiegészítőre". A jövőben a kiegészítőkben lesznek küldetések, sztori ellenségek, nagyjából úgy, ahogy az egy kalandban működne, de a lapokat csomagokból kapjuk majd, nem pedig szintenként. Gyakorlatilag összemossák a kettőt.

Mindemellett hat lapot kivesznek a Basic szettből, és ezeket (Ragnaros, Sylvanas Windrunner, Azure Drake, Ice Lance, Power Overwhelming, Conceal) csak a Wild módban lehet majd használni. Akiknek megvannak ezek a lapok, azok visszakapják majd a kártyák árát dustban, és ezúttal be sem kell majd törni őket.

A jó hírek végére még befért egy új hősbejelentés: Maiev Shadowsong egy új Rogue karakter lesz, akit 10 Standard Ranked vagy Casual győzelemmel lehet majd feloldani a következő kiegészítő megjelenése után.

A mamut éve a következő Hearthstone kiegészítő megjelenése után indul majd. A pletykák szerint Un'Goroba visz minket a következő szett, amire egyébként a fenti illusztráció is ráerősített. Várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)