Hirdetés

Hearthstone - megváltozik egy újabb lap, nehogy végtelen kombót idézzen elő

|

Ezúttal egy ikonikus Warlock lapot nerfel a Blizzard, hogy helyet adjanak egy új varázslatnak a kiegészítőben.

Hirdetés

Bár a Standard játékmódból kiforgott, a Dreadsteed köré építettek pár kifejezetten izgalmas paklit a profik anno. A jövőben valószínűleg soha nem találkozunk majd a lappal, a Blizzard ugyanis érezhetően nerfeli azt.

A minion eddig halál után azonnal újjáéledt, a következő kiegészítő megjelenése után azonban csak a kör vége után kerül majd vissza az asztalra. Erre egy új varázslat, a Defile bevezetése miatt van szükség, az ugyanis egyet sebez minden lényre, és ha valamelyik meghal, elvarázsolódik újra. Ezzel gyakorlatilag egy végtelen körforgásba lehetne taszítani a játékot, ami nyilván nem kifejezetten tesz jót. 

A lapot csak valamikor augusztusban, a Knights of the Frozen Throne megjelenésekor nerfelik majd le, akkor azonban érdemes lesz azonnal betörni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)