Hirdetés

A Heavenly Sword trilógiának készül

|

A Heavenly Sword trilógiának készült mindig is, nyilatkozta a Ninja Theory, a játék készítője.

Hirdetés

Tam Antoniades, a Ninja Theory társalapítója a következőket nyilatkozta: ”Amikor eldöntöttük, hogy megcsináljuk a Heavenly Sword-ot, a történetet az alapoktól kezdve három játékra akartuk bontani. Egy ideje kész van már a második résznek a története is. Remélhetőleg a játék sikeres lesz, mert akkor nem lenne okunk nem kiadni a folytatásokat, amelyeket nagyon szeretnénk piacra dobni.” A játék egyébként a Playstation 3 egyik fényes csillagának ígérkezik, a média és a játékosok is elég kíváncsiak a műre. Viszont aki végigviszi az első rész, ne lepődjön meg ha a ”To be continued” felirattal találkozik.

 

heavenlysword4_large.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)