Hirdetés

Heavy Rain - már játszható a PC-s demo

|

Itt a remek lehetőség, hogy teljesen ingyen kipróbáljátok a Quantic Dream hangulatos kalandjátékát.

Hirdetés

Valószínűleg eléggé megörült a PC-s tábor, amikor kiderült, hogy a Quantic Dream korábban Sony-exkluzív címei asztali gépekre is megjelennek a közeljövőben. Az első játék már jövő hónapban elérhetővé válik az Epic Games Store-on, de előtte még bárki szabadon kipróbálhatja azt.

Hirdetés

A fejlesztők elérhetővé tették az Epic boltjában a Heavy Rain demóját, szóval néhány kattintás után már el is vihetjük egy körre a nem túl vidám kalandjátékot. A próbaverzió a játék első fejezetét tartalmazza, így Norman Jaydent és Scott Shelbyt irányíthatjuk, akik mindketten a rejtélyes Origami Killer után nyomoznak.

Egyébként korábban volt egy pici probléma a demóval, mert a letöltése után senki sem tudta elindítani azt a Denuvo védelme miatt, de a Quantic Dream gyorsan orvosolta a problémát, így most tökéletesen működik a dolog. Ha tennétek egy próbát a játékkal, akkor látogassatok el ide.

A Heavy Rain június 24-én jelenik meg PC-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)