Hirdetés

Heavy Rain - megvan a hivatalos PS4-es megjelenési dátum

|

A Sony részletezte, melyik régiókban mikor tervezi kiadni a Heavy Rain PlayStation 4-es változatát, valamint az emellett a Beyond: Two Soulst is tartalmazó csomagot.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls tavaly november óta elérhető PlayStation 4-en, de a Quantic Dream eggyel régebbi (és valamivel sikeresebb) játéka, a Heavy Rain még nem jelent meg a platformra.

Nem kell azonban sokat várni rá, ugyanis ahogy korábban ígérte, a Sony március 2-án kiadja a játék felújított, feljavított változatát digitálisan, és ugyanettől a naptól kezdődően lesz elérhető az egyébként elég jó áron kapható, a Beyondot és a Heavy Raint egyaránt tartalmazó csomag is. Érdekes, hogy Latin Amerika egy nappal előbb kapja meg, az Egyesült Királyság a lemezes változatot két nappal később, az Egyesült Államokban pedig egyáltalán nem lesz a boltokban megtalálható, csak digitálisan lehet majd megvenni. Aki eddig kihagyta ezt a két csodát, most már tényleg pótolja be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)