Hirdetés

Hector: Badge of Carnage - trailerek

|

Hector, a különleges nyomozó egy északír stúdió terméke.

Hirdetés

Iphone-on és iPodon már nagy sikert aratott, most érkezik nagyképernyős tesója, a Hector: Badge of Carnage a TellTale Gamestől.

Fanyar, ír humorú point and click kalandjátékot várjunk, amelyről kiváló Paca kollegánk a következőket írta:

"A játék eredeti változata 2010 májusában jelent meg az észak-írországi Straandlooper jóvoltából iPhone és iPod touch eszközökre, a bővített, nagyobb képernyőkre készülő alkotás pedig velük együttműködve a Telltale műhelyében áll össze, és biztos, hogy legalább három epizódon keresztül élvezhetjük a Hector furcsa humorát (a fejlesztők egy sajtóközleményben a Leisure Suit Larry-hez hasonlították). Akik a Telltale honlapjáról rendelik elő, azok ajándékba kapják a Puzzle Agentet."

Most három trailer is érkezett - az első a 2 nap múlva megjelenő játék launch trailere, mígy a másik kettő Hector különös, egyedi világába vezet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)