Hirdetés

Hegyalja - rég nem látott szerelem, meg a kamu külföldi

|

Duncan ismét arra buzdította az AXE fesztiválriportereit, hogy csajozási trükköket mutassanak a nagyérdeműnek. A külföldi maszlag most is sláger, de új figura is érkezett a rég nem látott szerelem formájában. Vicces.

Hirdetés

Talán emlékeztek, az első videóban a francia nyelvű csajozás futott, aztán hamarosan az olaszos modell is megmutatta magát (amelyen mi elég jókat röhögtünk).



Duncan nem hagyta a srácokat, a feladat most is adott volt: angol nyelvű turistának kiadva magukat kell csajozni - ami azért manapság már nem olyan könnyű, mivel alapszinten is ki lehet szúrni, ha valaki hülyeséget beszél. Azért az AXE fesztiválriporterei így sem maradtak szégyenben, mi pedig ismét jókat derültünk.

Azonban új figura is érkezett a csajozási készletbe: a "rég nem látott szerelem" hadművelet sikerrel rajtolt a Hegyalja Fesztiválon lézengő csajok között, volt egy-két nagyon ügyes húzás. A buli pedig ment tovább, nézzétek csak:

HEGYALJA 2012 - 3. összefoglaló (AXE) from Axe Magyarország on Vimeo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)