Hirdetés

Hei$t - Befuccsolt bankrablás

|

Úgy tűnik nem látogatunk el Friscoba egy jó kis ramazurira.

Hirdetés

Szegény InXile. A Bard's Tale felújítása nem hozott nekik anyagi jólétet, és most a Codemasters törölte a Hei$t című projektet is. Gyanús volt, hogy jó ideje semmit nem hallottunk a projektről, és most már biztos, hogy a játék nem jelenik meg.

Pedig a Hei$t elég érdekes játéknak ígérkezett. Bankrablások, látványos menekülések, San Francisco, meg minden. Sajna azonban az elhúzódó fejlesztési idő miatt, a Codemasters bepukkant, és lekapcsolta a lámpát. Az InXile 2007-re ígérte a megjelenést, szóval valami igazsága lehet a kiadónak, de azért morzsoljunk el egy könnycseppet érte. Talán majd a másik titkos InXile projekt megmenti a stúdiót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)