Hirdetés

Helikopterekkel bővülhet a Microsoft Flight Simulator

|

Néhány napon belül Xbox Series X|S konzolokon is bemutatkozik a világ legszebb repülőszimulátora, de ez még távolról sem az út vége az Asobo játéka számára.

Hirdetés

Július 27-én már azok is megtapasztalhatják, milyen érzés a levegőbe emelni egy Dreamlinert, akiknek nincs a tavaly nyáron debütált PC-s változat futtatására alkalmas gépük, ellenben november óta sikerült szert tenniük egy Xbox Series X-re vagy Series S-re.

Jelen pillanatban az Asobo Studio azon fele, amelyik nem az A Plague Tale: Requiem fejlesztésével van elfoglalva, épp azon fáradozik, hogy a lehető legjobb állapotba hozza a konzolos változatot, amelynek Standard kiadása közel 100 GB-ot foglal majd az SSD-n, egészen pontosan 97,2-t.

Hirdetés

Vitán felül nagy horderejű eseménynek számít az xboxos premier, de ez még nem ok arra, hogy minden egyéb, a Microsoft Flight Simulatorral kapcsolatos tartalmak és funkciók fejlesztését felfüggesszenek. Ennek szellemében jön is a játékba az Aviat Husky A-1C, előtte pedig az Orbis Flying Eye Hospital. Ez a mobilkórházzá átalakított teherszállító repülőgép azért járja a világot, hogy a fedélzetén tartózkodó orvosi stáb ellátásban részesítse azokat, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy kezelhető szemproblémájukkal felkeressenek egy szakembert.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, tudjuk jól, hogy még idén megjelennek a vadászgépek a Microsoft Flight Simulator egén, 2022-ben pedig jó eséllyel már helikopterek pilótafülkéjében is helyet foglalhatunk (addig csak nem hivatalosan, modok segítségével tehetjük meg). Ez a tétel szerepel ugyanis a közösség kívánságlistájának élén a több képernyő támogatásával és a visszajátszás lehetőségével együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)