Hirdetés

Hell Let Loose - 100 fős csaták a második világháborúban

|

Még egy második világháborús FPS jön hamarosan, aminek különlegessége, hogy egy csatatéren egyszerre 100-an is lehetnek. De ezen túl is jól néz ki.

Hirdetés

A Hell Let Loose is beugrott a feltámadt, világháborús témakörbe egy meglehetősen egyedi ötlettel. A multis lövölde amellett, hogy egyszerre 100 főt enged egy térképre, kölcsönvesz elemeket az RTS műfajból. Nyersanyagokkal kell majd gazdálkodni, szektorokat lefoglalni és támadásokat kell majd vezényelni.

A bejelentéssel érkezett trailer nem sokat mutat a játékmenetből, de kedvcsinálónak éppen elég. A fejlesztők szerint megkapjuk majd azt a második világháborús élményt, amire mindig is vártunk. Ahol a tankok az urak, és mindenki egy apró fogaskerék a háború hatalmas gépezetében.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, azon kívül, hogy valamikor 2018-ban érkezik. Első körben PC exkluzív cím lesz, aztán ha jól sül el, akkor a fejlesztők megfontolják majd a terjeszkedést. További infókat a hivatalos weboldalon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)