Hirdetés

Hell Let Loose - már elérhető a 100 fős, világháborús FPS

|

Belevethetjük magunkat a monumentális, II. világháborús csatákba, de még nincs minden készen.

Hirdetés

Nincs mostanában hiány második világháborús FPS-ekből, de a minőséggel akadnak problémák. Még a Battlefield V sem tudta hozni az elvárhatót, nem hogy a kisebb, nagyot álmodó csapatok projektjei, amiket még ha nagy érdeklődés is övez az elején, végül a játékosok átpártolnak valami máshoz. Remélhetőleg a Hell Let Loose sorsa jobban alakul.

Hirdetés

A II. világháborús FPS-ben 50 az 50 elleni csatákban vehetjük fel a küzdelmet, és a csaták során fontos szerepet játszik a stratégia és az összehangolt csapatmunka is. Összesen 14 különböző kaszt közül lehet választani, a katonákat pedig egy csoport tiszt irányítja, hogy mindig tiszta legyen, mi az adott feladat a csatatéren.

A fejlesztőcsapat egy éves Early Access időszakkal tervez, és már publikálták is a részletes roadmapet, amelyen látható, hogy mennyi újdonsággal igyekeznek majd bővíteni a játékot.

Az első, júliusi frissítéssel érkezik majd a Utah Beach térkép, az animációkon, a fegyverek élethűségén és a mozgásrendszeren pedig folyamatosan finomítani fognak. A megjelenéshez kapcsolódóan természetesen egy kedvcsináló is érkezett, nézzétek meg alább.

Nektek hogy tetszik, ki fogjátok próbálni a Hell Let Loose-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)