Hirdetés

Hell Let Loose - ilyen lesz a realisztikus, második világháborús FPS

|

Száz fős csaták a második világháborúban? A Hell Let Loose fejlesztői ezt ígérik, és videóval bizonyítják, hogy komolyan gondolják.

Hirdetés

A Hell Let Loose még tavaly júliusban bukkant fel. Fejlesztőcsapata azt ígérte a játékosoknak, hogy egy olyan második világháborús multis lövölde lesz, amely egyszerre száz főt enged a térképére, valósághű, és kölcsönvesz elemeket a stratégiáktól is. Nem tartott sokáig, hogy a projekt felkerüljön a Kickstarterre, ahol az érdeklődők támogathatták az egyedi koncepciót - ennek köszönhetően a készítők a kívánt összeg több mint a dupláját szedték össze. 

Hirdetés

Noha a bejelentés már tavaly nyáron megtörtént, a játékmenetet még csak most mutatta meg a stúdió. Az 50v50 összecsapások kíméletlenek lesznek, a játékosok realisztikus helyszíneken, hitelesen viselkedő fegyverekkel foglalhatnak el szektorokat, vezényelhetnek támadásokat és gondoskodhatnak az erőforrásokról. Más játékok pörgős meccseivel ellentétben a Hell Let Loose lassabb és nehézkesebb meneteket ígér, nézzétek csak, de tartsátok szem előtt, hogy még alakulhat: 

A Hell Let Loose a tervek szerint 2019 januárjában kerül fel a Steamre, először korai hozzáféréssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)