Hirdetés

Hell Let Loose - néhány napig ingyenesen játszható a grandiózus világháborús shooter

|

Most bárki szabadon belekóstolhat a jelenleg még korai hozzáférésen keresztül játszható alkotásba.

Hirdetés

Már nincs akkora népszerűsége a második világháborús játékoknak, mint jó pár évvel ezelőtt, de azért néhány stúdió mostanában szívesen foglalkozik ezzel a témával. A Black Matter például elhagyta a megszokott csőlövöldés megoldást, és úgy döntött, hogy inkább egy nagy, nyílt terepen ereszt egymásnak száz játékost.

Hirdetés

Egészen október 14-ig ingyenesen játszható a Steamen a Hell Let Loose, így itt a tökéletes lehetőség, hogy tegyetek egy próbát az egyelőre korai hozzáférésű játékkal. A grandiózus meccsek során mindenféle járművet is használhatunk, és eléggé óvatosnak kell lennünk a csatatéren, hiszen rengeteg másik játékossal osztozunk rajta.

Nemrég jött egy frissítés, amivel együtt bekerült egy vadonatúj pálya, a történelmileg egész pontosan újraalkotott Omaha Beach, valamint az Offensive Mode nevű móka, ami picit átvariálja a jól megszokott játékmenetet. Ha tennétek egy próbát a Hell Let Loose-zal, akkor keressétek fel a Steam-oldalát.

Ti beszálltok a harcokba az ingyenes időszak alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)