Hirdetés

Egy valódi banda dalát hallhattuk a Hellblade II előzetesében

|

A Heilung a viking korok dallamait és hangzását próbálja meg visszaidézni autentikus hangszerekkel, így egyik számuk tökéletesen illett a játék bemutatójának aláfestéséhez.

Hirdetés

A The Game Awardson bemutatkozó Senua's Saga: Hellblade II bejelentő előzetese tökéletesen találta el a viking hangulatot, és - tegyük szívünkre a kezünket - kissé mindannyiunkra a frászt hozta. Senua görcsös grimaszai és a nyugtalanító pogány rituálékat ábrázoló képek alá remekül passzolt az a katatón kántálás, ami egy valós banda egyik száma. 

Hirdetés

A Heilung zenekar célja, hogy a vaskor népeinek zenéjét keltsék életre, melyhez a régészeti leletek alapján feltételezett hangszerek rekonstrukcióit használják, így repertoárjukban a hörgő torokének mellett szerepelnek még kardok és emberi csontok is. A banda nagy lelkesedéssel nyilatkozott arról, hogy együttműködhetnek a Ninja Theoryval a játék soundtrackjének létrehozásában, ugyanis elmondásuk szerint elképesztően jó látni, ahogy az ősi szellemek újraélednek a modern technológiának köszönhetően. Itt meghallgathatjátok, ahogy a banda az előzetes dalát élőben adja elő:

A dal szövege egy védő imához hasonlít és lefordítva nagyjából így hangzik:

"Gyere, vendégünk Tyr, halld segélykiáltásunk. Én, a Rúnák Mestere, Odin szolgálja, felszólítalak, ki egy vagy a Nappal, hogy segítsd a seregünket."

A könyörgés Senua szájából hangzik el, aki valószínűleg a törzsére törő vikingek ellen szeretné az égiek segítségét kérni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)