Hirdetés

Nem csak Xbox Series X-re jön a Hellblade 2

|

A Ninja Theory következő játéka nem lesz konzolexkluzív.

Hirdetés

Az idei The Game Awards talán egyik legjobb pillanata volt, amikor leleplezték a Senua's Saga: Hellblade II-t, amely egy valódi banda sajátos zenéjével azonnal levette a lábáról a játékosokat. Bár az eseményen ezzel a címmel erősítették az új Microsoft konzol, az Xbox Series X bejelentését, azonban ez nem jelenti azt, hogy kizárólag erre a platformra jelenik meg. 

Hirdetés

Aki aktívan követi a játékipar alakulását, az tisztában van vele, hogy a Microsoftnak egy ideje már az a stratégiája, hogy egyszerre fókuszál a PC-s és Xbox táborra is a játékok és szolgáltatások (lásd Game Pass) tekintetében is. Ehhez mérten talán nem lesz akkora meglepetés, hogy az Xbox brand marketingért felelős elnöke, Aaron Greenberg Twitteren megerősítette, hogy a Senua's Saga: Hellblade II exkluzívan PC-re és Xboxra készül.  

Az első rész ugyebár eredetileg 2017-ben PC-re és PlayStation 4-re jelent meg, csak 2018-ban érkezett az Xbox One-os, idén pedig a switches kiadás. Időközben a Ninja Theory belsős stúdió lett, a Microsoft felvásárolta a csapatot, ezért valószínűleg nem lesz meglepő a vásárlók számára, hogy a folytatásból a Sony és a Nintendo gépei kimaradnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)