Hirdetés

1/10-et adott a Hellblade-re egy kritikus, mert egy bug miatt nem tudott továbbhaladni

|

Utólag beismerte, hogy kicsit talán túlreagálta a dolgot, így azóta levetette a kritikáját, így visszaállt a 8 fölötti Metacritic átlag.

Hirdetés

Jim Sterling neve legutóbb akkor bukkant fel, amikor 7/10-et merészelt adni a The Legend of Zelda: Breath of the Wildra, amivel a játék Metacritic átlaga már "csak" 97-es volt, ezt követően pedig rengeteg fenyegetést kapott.

Ezúttal a Hellblade rajongók akartak a torkának ugrani, amikor Sterling 1/10-et írt a teszt végére, amiben egyébként leírja, hogy nagyon tetszik neki a játék. A problémát az okozta, hogy egy ponton elfelejtett felvenni egy fáklyát (ti mindet vegyétek fel, ha játszotok vele, ne legyetek felelőtlenek!), ami nélkül nem lehet továbbhaladni és biztosan meghal a főhős, a játék azonban a következő pillanatban felülírta a mentését, így gyakorlatilag se előre se hátra, újra és újra csak ugyanaz a szomorú halál várta. Mint tudjuk, ez előbb-utóbb a mentésünk teljes törléséhez vezet.

Jim Sterling pedig az az ember, aki nem azt pontozza, ami a játék lehetett volna, vagy lehet a következő patch után, hanem azt, amivel éppen játszik. És mivel az épp játszhatatlan volt, dühből rácsapta az 1/10-et. De nyugtalanította a gondolat, ezért néhány órával később levette az eredeti videót és a Metacriticen is folyamatban lévő státuszra állíttatta a tesztjét, így az nem befolyásolja a végső pontszámot. Sterling még nem döntötte el, hogy mi lesz a teszt sorsa, de valamilyen formában biztosan viszontlátjuk még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)