Hirdetés

Hellblade - a fejlesztők meglepődtek, milyen sokan játszanak PC-n

|

A játék sokkal jobban teljesít, mint amire a Ninja Theory számított.

Hirdetés

A tavaly augusztusban megjelent Hellblade: Senua's Sacrifice már októberben is jobb számokat hozott, mint amit a fejlesztők vártak. Azóta csak még sikeresebb a játék - több díjat is bezsebelt, és az Xbox One-os megjelenés is jól teljesít.

Hirdetés

Tameen Antoniades, a Ninja Theory vezető kreatív igazgatója elmondta, hogy arra már a debütálás előtt is számítottak, hogy a PS4-es verzió jobban fog fogyni, de a PC-s eladások aránya meglepte őket. Ennek megfelelően nem konzolos címként kezelik a játékot, hanem igyekeznek a PC-s interfészt is a lehető legjobban optimalizálni.

Sőt, azt még inkább meglepőnek tartotta a fejlesztőgárda, hogy milyen sokan estek neki a Hellblade-nek az egér+billentyűzet irányítással. Antoniades bevallotta, hogy kicsit elszámították magukat az irányítási beállításokkal, de látva az eredményeket, hamar patchelték a dolgokat.

A Hellblade: Senua's Sacrifice már elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. Ti próbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)