Hirdetés

Hellblade - így készül egy gyönyörű viking nő

|

Folytatódik a Ninja Theory fejlesztőinek videósorozata, amelyben ezúttal a színészek mozdulatainak és mimikáinak rögzítését mutatják meg nekünk.

Hirdetés

A Hellblade még a tavalyi gamescomon mutatkozott be és már az első trailer után éreztük, hogy a DmC: Devil May Cry és a Heavenly Sword fejlesztőinek új játékára érdemes lesz odafigyelni, mert jó eséllyel valami lenyűgözőt tesznek majd le elénk az asztalra - ezt támasztotta alá az első fejlesztői videó is. Azóta már több ilyen videót is kiadtak a készítők annak érdekében, hogy kicsit betekinthessünk a Hellblade munkálataiba.

Így jutottunk el a legfrissebbig, amely a Hollywoodban már szinte mindennapos rutinnak számító motion capture felvételekre fókuszál (a csapat már a 2007-es Heavenly Sword esetében is használta ezt a módszert). A trailerben Dominic Matthews, a Ninja Theory egyik fejlesztője mesél többek között arról, hogy miképpen tudják a viking harcos, Senua karakterét még hitelesebbé tenni ezzel a technológiával: 

A Hellblade PC-re és PlayStation 4-re jön, de pontos dátummal még nem rendelkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)