Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - a fejlesztés közben megújították a motion capture eljárást is

|

A Ninja Theory valószínűleg nem kevés élőszereplős jelenetet vesz fel a Hellblade: Senua's Sacrifice készítése közben, ugyanis arra is rászánták magukat, hogy új technológiával álljanak elő ezen a területen.

Hirdetés

A Ninja Theory ugyan nem a közösségi finanszírozás segítségével készíti el a Hellblade: Senua's Sacrifice-t, de majdnem olyan gyakran adnak ki fejlesztői videókat, mint a támogatóiknak (jó esetben) elszámoló csapatok. A legújabb ilyen betekintőben ismét a valódi színészek előadásainak rögzítése került a középpontba.

Ezzel kapcsolatban pedig komoly munkát végzett a stúdió néhány másik csapattal közösen. Az általuk csak real-time cinematographynak nevezett eljárás használata pedig hosszú távon eléggé megtérül, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint jelentősen felgyorsítja a Hellblade motion capture munkálatait. Elmondásuk szerint az eddig hónapokig eltartó folyamatot akár néhány percesre is lerövidíthetik, mivel egy-egy felvétel eredményét szinte azonnal látják és egyszerű videofelvételekhez hasonlóan a korábban rögzített jelenetekkel és más játékbeli elemekkel is keverhetik.

Így hamar el tudják dönteni, megfelel-e a rögzített előadás, vagy inkább újra fel szeretnék venni. A videó végén pedig egy hangulatos jelenetet is megmutatnak nekünk a végleges játékból.

Nektek bejön a Hellblade hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)