Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - lemezes verzió is érkezik

|

Decembertől már a polcra is kirakhatod a Ninja Theory játékát.

Hirdetés

Ha eddig csak azért nem csaptatok le a Hellblade: Senua's Sacrifice-ra, mert kizárólag lemezes videojátékokat tűrtök meg a gyűjteményetekben, akkor hamarosan ez a kifogás sem fogja megállni a helyét - feltéve, ha konzolon játszol. 

Hirdetés

Idén december 4-én ugyanis 30 dolláros (nálunk valószínűleg 30 eurónak megfelelő) áron kerül a boltok polcaira a dobozos Hellblade: Senua's Sacrifice. A PlayStation 4-es verziót a 505 Games, az Xbox One-os változatot pedig a Microsoft adja ki, a PC-sek sajnos most kimaradnak. Már eddig is játékosok milliói ismerhették meg Senua egyedülálló történetét, én pedig személy szerint nagyon remélem, hogy a lemezes kiadás még több vásárlót elcsábít majd, mert ez tényleg egy olyan egyedi játékélményt kínáló alkotás, amibe ritkán fut bele az ember.

Ja, és ha rám hallgattok, akkor mindenképpen egy minőségi fejhallgatóval próbáljátok majd ki a Hellblade: Senua's Sacrifice-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)