Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice gépigény - ilyen gép kell a vikingélethez

|

Befutott a Hellblade: Senua's Sacrifice minimum gépigénye, amiről ugyan nem tudjuk pontosan, milyen látványt garantál, de cserébe nem túl magas.

Hirdetés

Nemrég felpörögtek az események a Hellblade: Senua's Sacrifice körül, mikor a Ninja Theory a héten leleplezte a játék megjelenési dátumát. Mivel nem csak PS4-re, hanem PC-re is jön a játék, megérkezett a minimum gépigény is.

Mivel a rajtig hátralévő nagyjából két hónapban még bőven optimalizálhat a kis csapat, az ajánlott specifikációkat nem osztották meg, de a legalacsonyabb részletességhez nincs szükségünk kifejezett erőműre. A processzor tekintetében két 2012-es modellt jelöltek meg minimumnak, ahogy a videokártya tekintetében sem kell csúcshardver - igaz, a 8GB RAM elég meredeken mutat egy minimum gépigényben. Megjegyzésként annyit fűztek a hozzá, hogy ezzel a vassal csak 720p-s felbontás mellett játszhatunk majd, így a valóban modern látványhoz értelemszerűen combosabb hardverre lesz majd szükségünk.

Hellblade: Senua's Sacrifice minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: Intel i5 3570K / AMD FX-8350
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GTX 770 2GB VRAM / Radeon R9 280X 3GB
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 30 GB szabad hely

Ti mire számítotok, hogy fut majd nálatok a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)