Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice tesztek - kellemes az őrület?

|

Megérkeztek a Hellblade első értékelései, és ahogy várható volt, a pontszámok vegyesek.

Hirdetés

A Hellblade egy nagyon különleges játék, amit nem fog tudni mindenki befogadni, megérteni, élvezni. 

Hirdetés

Középpontjában egy lány áll, akinek elméjét mindenféle démonok gyötrik. Előtérbe kerül a depresszió, a mentális problémák, amiket az első tesztek alapján a hangok és látványelemek segítségével remekül átad. Ijesztő, frusztráló, de nem csak egy interaktív film. Ugyanakkor a harcon és a fejtörőkön nem dolgoztak eleget (ami tekintve a Ninja Theory eddigi munkásságát, meglepő), ami a játékélmény rovására megy. Íme a nagyobbak pontszámai:

Destructoid - 7/10
EGM - 8.5/10
Game Informer - 8/10
GamesBeat - 95/100
GameSpot - 8/10
God is a Geek - 9.0/10
IGN US - 9.0/10
PC Gamer 78/100
Push Square - 8/10

A PS4-es Metacritic átlag 76, viszont a Jimquisition 10 pontos (ami ugye 10/100, nem 10/10) értékelése nagyon lehúzza. A videó, amiben Jim Sterling értékelte a játékot, már nem elérhető YouTube-on, de egyelőre nem tudni, miért. Figyeljük a fejleményeket, kíváncsiak vagyunk.  

Update: Jim Sterling azóta átértékelte a dolgot, levetette a tesztet és egy magyarázó videót is készített.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)