Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - hamarabb jön Xbox One-ra, mint azt gondoltuk volna

|

Kiderült, egészen pontosan mikor foghatnak bele Senua túlvilági kalandjába az xboxos játékosok.

Hirdetés

Pár hete az ausztrál korhatárbesorolásért felelős szervezet adatbázisának hála szereztünk információt arról, hogy PC és PlayStation 4 után Xbox One-on is tiszteletét teszi a zseniális Hellblade: Senua's Sacrifice. Nos, nem kellett sokáig várni a pontos megjelenési dátumra sem.

Hirdetés

A Ninja Theory ugyanis a mai napon bejelentette, hogy alig pár nap múlva, április 11-én érkezik meg One-ra a Hellblade: Senua's Sacrifice. A fejlesztők azt is hozzátették, hogy a játék már Xbox One S konzolokon is megkapja a HDR támogatást, Xbox One X-en pedig feljavított látványt kapunk, a világ legerősebb konzolján háromféle grafikai beállítás közül választhatunk majd. Az Enhanced Visuals mód részletesebb látványt és több effektet biztosít, a High Framerate mód a 60fps-t garantálja, a High-Resolution pedig dinamikus 4K felbontást kínál. Ennek fényében minden játékos kiválaszthatja majd azt a játékmódot, ami az ő igényeinek leginkább megfelel. A PC-s és PS4-es kiadványhoz hasonlóan az Xbox One-os kiadás is 30 euróért lesz elérhető. 

Ha rám hallgattok, akkor mindenképpen egy minőségi fejhallgatóval kezditek majd el One-on is a játékot, mert a Hellblade: Senua's Sacrifice hanghatásai így ütnek igazán nagyot. Ti kipróbáljátok majd Xbox One-on is a Hellblade-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)