Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - nem kizárt a folytatás

|

A Ninja Theory-nél elképzelhetőnek tartják, hogy a Hellblade: Senua's Sacrifice egy új sorozatuk első epizódja lesz.

Hirdetés

A jövő héten megjelenik a Hellblade: Senua's Sacrifice, így nem meglepő, hogy a Ninja Theory csapatánál már a jövőn gondolkodnak. Ugyan azt még nem tudják, mennyire fogy majd jól a vikinges kaland, természetesen gondoltak már a folytatásra.

Hirdetés

A stúdió egyik alapítóját kérdezték nemrég egy interjú közben arról, hogy várhatunk-e még Hellblade-játékokat, de a válasz még nem volt egyértelmű.

"Ugyan a Hellblade-csapat kicsi, a Ninja Theory maga nagyjából száz emberből áll és több különböző játékot csinálunk, beleértve a kiadóknak folytatott munkákat. Az a célunk, hogy új IP-k és már bejáratott sorozatok egészséges keveréke legyen nálunk. Lehet-e franchise a Hellblade-ből? Soha ne mondd, hogy soha! Remélem sikeres lesz és akkor legalább mi hozhatjuk meg ezt a döntést"

- mondta Tameem Antoniades.

A Senua's Sacrifice egyébként abból a szempontból is érdekes, mert azt is eldöntheti, működik-e a Ninja Theory által kiötlött AAA indie elképzelés. Eszerint lehet sikeres egy rövidebb és nem teljes árú, ám rendkívül magas minőséget képviselő játék is. Hogy igazuk lesz-e, az augusztus 8-án kiderül, amikor PS4-re és PC-re is megjelenik a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)