Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - már magyarul is játszható

|

Alig egy hónap telt el azóta, hogy megjelent a Ninja Theory legújabb játéka, a Hellblade: Senua's Sacrifice, lelkes rajongók máris elkészítették hozzá a magyar feliratot.

Hirdetés

Nem volt éppen zökkenőmentes a Hellblade: Senua's Sacrifice indulása. Sok játékos fellázadt amiatt, hogy egy kritikus 1 pontot adott a 10-ből, mert egy bug miatt nem tudott továbbhaladni, sőt az is elkezdett terjedni, hogyha túl sokszor halsz meg, törlődik a mentésed. Persze erről kiderült, hogy nem igaz, de addigra sokan elhitték. 

Hirdetés

Mindezek ellenére a Ninja Theory egy minőségi játékot rakott le elénk az asztalra - ahogy azt a Hellblade tesztünkben is olvashattátok - és Senua történetén keresztül tapasztaltatja meg velünk, miképpen látja egy pszichózisban szenvedő ember a körülötte lévő világot. Nem is váratott sokáig magára a fordítás, Ács Andrásnak köszönhetően már bárki beszerezheti a magyarítást, amely már a játék 1.02-es javításával is kompatibilis. Innen tölthetitek le. 

Köszönjük a magyarítást és jó szórakozást kívánunk hozzá! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)