Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - valószínűleg mégsem olyan gonosz, mint hisszük

|

A tutorialban egy fontos figyelmeztetés sokakra ráhozta a frászt, és pont ez a célja - ugyanakkor valószínűleg üres a fenyegetés.

Hirdetés

A következő sorokat spoilernek lehet tekinteni, így aki fél attól, hogy veszít a Hellblade: Senua's Sacrifice élményéből, az innen ne is menjen tovább. Aki maradt, az már lehet, hogy gyanította is: a permadeath ígéret nagy eséllyel csak egy blöff volt. A PCGamesN írója letesztelte a játék állítását, és úgy tűnik, hogy át lettünk verve.

Ben Barrett szándékosan a halálába futott 50-szer, hogy tesztelje, tényleg törlődik-e a mentése. Az 50. alkalom után sem történt ilyesmi, így ha van is bármilyen permadeath, akkor az nagyon-nagyon engedékeny.

Rengetegen felháborodtak az oktatórész után azon, hogy a játék mentéstörlést ígért a sokadik halálozás után. Egy 6-8 órás akciójátéknál, aminek a nagy része nem is akció, sokan indokolatlannak érezték a permadeath megoldást. Úgy néz ki, hogy ettől nem kell tartani, de azért legyünk még óvatosak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)