Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - lehet, hogy ettől a videótól rémálmaid lesznek

|

A Hellblade csapatát lehetett élőben kérdezni, de nem a kérdések, hanem az egyik válaszadó volt fura. Történelmi eseményre került sor, de nem biztos, hogy szeretnénk még ilyet látni.

Hirdetés

A Ninja Theory srácai összedobtak egy rövid kérdezz-felelek streamet, amiben a játék fejlesztője mellett Senua is felbukkant. Az agyamnak eltartott egy hosszú percig, mire összerakta, hogy az az ember nem is egy ember.

A kamera előtt Melina Juergens, a Senua-t alakító modell állt, aki teljes motion capture felszerelésben beszélt és mozgott, miközben a rendszer élőben rajzolta ki Senua modelljét. Nagyon fura és ijesztő, de az első sokkból felállva azért kimondhatjuk, hogy ez elég menő módja a közösség ápolásának.

A tényleges adás 4:50-nél kezdődik, és rengeteg téma kerül szóba a Hellblade kapcsán. Persze egyikre sem emlékszem már, mert megállás nélkül Senuát bámultam.

A Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenése 2017. augusztus 8-án várható PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)