Hirdetés

Visszatért a Hellgate: London

|

Újból feltámadt a 2007 óta nyűglődő horrorisztikus akció-RPG.

Hirdetés

A Flagship Studios első alkotása volt a 2007-es, sötét hangulatú akció-RPG, a Hellgate: London, amely egy démonok által megszállt horrorisztikus világba kalauzolt el minket, majd a Flagship 2008-as csődje után a HanbitSofthoz kerültek a jogok. 2011-ben a csapat bejelentette az újratervezett, free-to-play kiadást Hellgate London: Resurrection címmel, amit Amerikában a T3 Entertainment gondozott. 2014-ben megpróbálkoztak új életet lehelni a névbe egy új projekttel, a Hellgalte: Globallal, amely többek között magába foglalta a Tokyo kiegészítőt is, ezzel folytatva a Resurrection történetét, ám ebből sem született semmi maradandó. Így jutottunk el napjainkig, amikor is a HanbitSoft újabb próbát tesz arra, hogy friss vért pumpáljon a tetszhalott játékba.

Hirdetés

A Hellgate: London újra megvásárolhatóvá vált a Steamen. A feltámasztott projekt november 15-én jelenik meg és a készítők azt ígérik, hogy a sok mindenen keresztülment játék legújabb változata a single player tartalmakra fókuszál majd, tartalmazni fogja a Hellgate: Tokyo 2.0-ás változatát is, valamint "prémium support tárgyakból" sem lesz benne hiány. 

Hogy ezen kívül mivel lesz több a Hellgate: London legújabb kiadása az eddigieknél, az még nem derült ki, de van még idő a megjelenéséig, hogy eloszlassanak minden kételyt a készítők. Ti örültök a visszatérésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)