Hirdetés

Indie játékokat fog kiadni a Hello Games

|

A csapat támogatni szeretné azokat a kisebb brigádokat, akik játékaikban procedurálisan generált elemeket használnak. Persze ez is csak egy ígéret.

Hirdetés

Ugyan a No Man's Sky nem hozta a játékosok által elvárt szintet, de az tagadhatatlan, hogy az alapötlete remek volt és a procedurálisan létrehozott bolygók is innovációnak számítottak, a fejlesztők pedig szeretnék még népszerűbbé tenni ezt a megoldást. Nyilván lehetne ezt jól is, talán ők is tudják, itt az idő, hogy szülessenek életképesebb megoldások is.

A Hello Labs célja az lesz, hogy a kis indie csapatoknak támogatást nyújtson, Sean Murray a GDC-n nyilatkozott a programról. Elmondta, hogy tudja, milyen nehéz a kisebb stúdióknak érvényesülniük és a szűkös költségvetésből gazdálkodniuk, emiatt is jött létre ez a kezdeményezés.

"A procedurális generálásra, kísérleti játékokra, játék kutatásokra, meg ilyesmikre fogunk koncentrálni. (…) Szeretnénk segíteni az embereknek, hogy ne kelljen ugyanazzal szenvedniük, amivel nekünk is kellett. Nagyon elhivatott vagyok ezzel kapcsolatban."

A tervek szerint egyelőre csak néhány projekttel foglalkoznak, de később akár több csapatnak is segíthet a Hello Games. Reméljük, hogy ez nem egy újabb csalódás-cunami kezdete lesz, jó lenne helyrerázni valahogy hírnevüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)