Hirdetés

Hello Games - vízben áll az iroda, de kész az új játék

|

Beszéltünk a Joe Danger sorozat és a No Man's Sky fejlesztőivel: a srácok jól vannak, egy apró emeleti szobában fejezték be a héten megjelenő új játékukat.

Hirdetés

Biztos, hogy a világ egyik legjófejebb független fejlesztőcsapata a Hello Games. Sablonos sajtóközlemények helyett mindig közvetlenül, vicces hangnemben számolnak be a stúdió életében zajló változásokról.

Ma beszéltünk Sean Murrayvel, a stúdió vezérigazgatójával, aki elmondta, hogy a vízszint folyamatosan emelkedik, de az apró (mindössze négy fős) csapat megállíthatatlan, és ezt az elmúlt héten is sikerült bizonyítani. Bár a biztosító nem kívánja megtéríteni a kárt, a srácoknak sikerült ideiglenes PC-ket szerezni, és egy apró, elszigetelt emeleti szobában véglegesítették a Joe Danger Infinityt, hogy az eredeti terveknek megfelelően most csütörtökön, napra pontosan egy évvel a Joe Danger Touch megjelenése után kiadhassák a folytatást. Az Infinityt egyébként mi is teszteljük, csütörtökön elolvashatjátok, hogy a nehézségek ellenére hogy sikerült a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)